Скандал Єви (2022) всі серії

Мелодрама Скандал Єви (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
2022
Країна:
Корея Южная
Жанр:
комедия, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
60 мин.

Серіал комедия, мелодрама «Скандал Єви (2022)»:

У центрі сюжету дорами Скандал Єви знаходиться донька сім'ї чеболів Лі Ра Ель. Звикла до розкоші, дівчина виходить заміж за, здавалося б, стабільного чоловіка. Але той, бажаючи тільки влади та грошей, починає судовий процес про розлучення вартістю понад мільярд доларів.

Те, що трапилося, ламає героїню, однак, через кілька років, та знаходить сили, щоб помститися. У справу вступає З Ін Пхе розумний юнак, який є адвокатом з прав людини. Справа про крах сім'ї Лі Ра Ель колись і призвела героя до вирішення стати владною людиною. І тепер, З Ын Пхе готовий пожертвувати всьому, чого досяг, заради своєї коханої.

Серіал Скандал Єви (2022) 1-13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Скандал Єви (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Скандал Єви (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Скандал Єви (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Скандал Єви (2022)