Таємний дім (2022)

Мелодрама Таємний дім (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
97 серій
Премєра:
11 квітня 2022
Країна:
Корея Південна
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
35 хв.

«Таємний дім (2022)»:

Молода жінка виховувала своїх дітей, намагаючись дати їм ласку і турботу. Вона всіляко намагалася вберегти їх від жорстокої реальності. Вона хотіла, щоб вони виросли хорошими людьми і в них було щасливе життя. Щоб забезпечити їм гідне майбутнє, вона багато працювала і заради малюків могла стерпіти будь-яке приниження й образу. Одного разу вона вирушає на роботу і більше ніколи не повертається до своєї сім'ї.

У Джі Хван зміг закінчити престижний університет і стати відомим адвокатом. Він був справжнім професіоналом своєї справи і без зусиль вигравав складні і безнадійні справи. Протягом багатьох років він хотів розгадати секрети свого минулого і зрозуміти, що насправді сталося з його матір'ю.

Повною протилежністю У Джин Хвана був прокурор Нам Те Хен. Він був жорсткою і принциповою людиною, яка звикла завжди досягати поставленої мети. Суперники перебували по "різні боки" і їм часто доводилося вступати в протистояння. Одного разу між ними встає чарівна Джу Хон Бек. З першого погляду дівчина змогла підкорити серця чоловіків. Щоб домогтися її прихильності, їм доведеться вступити в боротьбу і довести обраниці, що її уваги вартий тільки найкращий.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Таємний дім (2022)