Жуков всі серії

Мелодрама Жуков  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
23 января 2012
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, биография, история
Тривалість:
52 мин.

Серіал мелодрама, биография, история «Жуков »:

Маршала Георгія Костянтиновича Жукова по праву вважали легендарної і героїчною особистістю. Гучна слава приходить до нього під час ВІЙНИ і після неї. В той період його життя обросла багатьма чутками і легендами. У повоєнні роки він знаходить величезну популярність по всій країні і армії. Саме ця всенародна любов спонукала Сталіна розпочати переслідування героя. З цієї причини він відправлений спочатку командувати Одеським округом, потім Уральським. Після того, як генералісимус помер Жуков повертається до Москви і бере участь в арешті Берії.

Але за дивним обставинам у 57 році виключений з членів Центрального Комітету, знятий з займаної посади і через рік відправлений у відставку. Але сильний і незламний солдатський дух не так-то просто зламати. Він завжди дотримувався поставленої мети і не зраджував своїм принципам. У його житті особливе місце займали тільки три улюблені жінки: дружина Олександра, яка народила йому двох дочок, красуня Лідія Захарова, з якою у нього був роман протягом 9 років. А також Галина Семенова, його остання кохана, яка народила йому донечку Марію. Галя зайняла в його серці особливе місце, стала його музою і підтримкою.

Серіал Жуков 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Жуков » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Жуков 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Жуков всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Жуков онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Жуков (2011)