Шукаю тебе

Мелодрама Шукаю тебе  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 части
Премєра:
21 февраля 2010
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
90 мин.

Фільм мелодрама «Шукаю тебе »:

Роман і Берта разом вже два роки. Одного разу Роман запропонував Берті поїхати відпочити на дачу з друзями, на що дівчина погодилася не роздумуючи. На дачі хлопці випили грали в карти на гроші, а потім вирішили зіграти на бажання. Друг Романа Сергій був небайдужий до Берти, а Роман був не байдужий до машини Сергія. В результаті везунчик Роман програє і п'яний Сергій йде за своїм виграшем. Берта намагаючись захистити себе хапає перше що трапляється їй на очі - шампур і п'яний Сергій наривається на нього. Сергій вмирає, його батько жадає засадити дівчину за ґрати, а зрадник Роман дає свідчення проти Берти, нібито вона обкурилася і вбила одного. Дівчині залишається одне бігти, залишивши рідну домівку і близьких вона направляється в Москву. Через роки життя її налагоджується Берта знаходить нову роботу і виходить заміж. Але щасливе життя тривала не довго, минуле не дає забути про себе, відправлений у відрядження до цього міста Роман, знову з'являється в її житті.

Дивитися фільм «Шукаю тебе » онлайн в HD якості

  • 50
Ви легально дивіться кіно Шукаю тебе онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Шукаю тебе дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Шукаю тебе онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Шукаю тебе (2010)