Не хочу тебе втрачати всі серії

Мелодрама Не хочу тебе втрачати  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
20 грудня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Не хочу тебе втрачати »:

Соня і Андрій навчалися в одній школі. Дівчині завжди подобався красивий і високий однокласник, але за волею долі бажаний роман реалізувати не вдалося. Юнакові більше до вподоби була симпатична Тетяна, ніж нудна і сумна сусідка по парті. Дівчинці не залишається іншого вибору, як змиритися з проблемою і просто чекати моменту, коли справжня любов постукає в її двері. Через роки заповітна мрія Софії реалізовується. Їй вдається вступити до медуніверситету, а в подальшому влаштуватися на роботу і завоювати повагу колег.

Тим часом Андрій залишає Тетяну і намагається реалізувати себе, як архітектор. Випадково колишні однокласники стикаються. Після обіду в кафе давні знайомі намагаються побудувати відносини. Внутрішнє чуття підказує Софії, що у неї є відмінний шанс завоювати любов колишнього однокласника і нарешті відчути себе щасливою. Роман починає активно розвиватися, але на шляху закоханих знову з'являється Тетяна. За ці роки панянка багато чого досягла. Вона стала бізнесвумен і теж розраховує повернути увагу своїй першій ідеальної любові. Кому ж з жінок вдасться перемогти в нинішньому любовному трикутнику?

Серіал Не хочу тебе втрачати 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Не хочу тебе втрачати » онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Не хочу тебе втрачати 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Не хочу тебе втрачати всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Не хочу тебе втрачати онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Не хочу тебе втрачати (2020)