Обчислювач

Фільм фантастика «Обчислювач »:

Десять небезпечних ув'язнених, яких засудили до довічного вигнання з планети ХТ-59, повинні в найближчому майбутньому відправити в дорогу через так зване Саргасове Болото. Засуджені відразу діляться на дві групи: Ервін і Крісті вибирають собі маршрут, налаштований на пошук якихось Щасливих Островів, іншу компанію очолює Юст, який поведе людей до Гнилої Мілині. Через деякий час всі герої цієї своєрідної епопеї розуміють, що їх дороги постійно перетинаються між собою. Ервіна насторожує навіть не цей факт, а його внутрішній голос і чуття, яке рідко підводила чоловіка.

Він упевнений, що його збираються вбити. Справа в тому, що в минулому житті він обіймав досить високу посаду і тепер тим, хто прийшов на його місце і здобув безмежну владу не вигідно залишати такого сильного і серйозного противника в живих. Він завжди був заповзятливої і обережної особистістю і в цей раз не збирався змінювати своїм принципам та звичкам. З цієї причини він вибирає собі в супутниці Крісті і намагається піти якомога далі від інших членів спонтанної експедиції, щоб повністю убезпечити себе. Персонажам доведеться подолати чимало важких і складних перешкод, але всі ці випробування коштують того. Адже попереду їх чекає довгоочікувана свобода.

Дивитися фільм «Обчислювач » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Обчислювач онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Обчислювач дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Обчислювач онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Обчислювач (2014)