Ніколи не буває пізно

Мелодрама Ніколи не буває пізно  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
31 серпня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Ніколи не буває пізно »:

Для головної героїні сім'я була найдорожче в житті, вона дуже цінувала кожен прожитий момент. Намагалася зробити так, щоб її чоловік був усім задоволений, а заздрісники лише лихословили за спиною про те, що ідеальних жінок не буває. Багато знайомих намагалися знайти у неї вади, але чоловік завжди говорив про те, що його дружина бездоганна. Це викликало повагу з боку чоловіків і гнівні погляди з боку жінок. Несподівано все змінилося. Після стількох років спільного життя вона дізналася про те, що він був невірний. Банальна історія - змінив по п'яні 1 раз, а потім не міг вже повернутися в сім'ю колишнім.

Тепер йому було з чим, а точніше, з ким порівнювати і кожен день він знаходив недоліки у тій, яку ще вчора вважав бездоганною. Змиритися з цим його дружина не могла і вже тим більше не змогла прийняти той факт, що він ходить наліво. Ось так і розпалася, ідеальна сім'я, про яку раніше складали легенди. Як починати життя з нуля самостійно, героїня не знала, тому що у неї не було ніякого досвіду роботи. А між тим було необхідно вчитися ставати незалежною, утримувати своїх дітей самостійно і вірити в краще, незважаючи ні на що. Нове життя піднесе нові сюрпризи і дівчина ще не раз згадає про те, як добре їй було замужем. Чоловік, теж наскітавшісь, зрозуміє, що краще коханої дружини нікого немає на білому світі і це правда.

Ось тільки щоб почати цінувати все, що раніше здавалося їм повсякденним і нудним, потрібно було все це пережити. Повноцінно отримати максимум страждань і почати все з чистого аркуша. Правда є одне «але» ... Ні він, ні вона не вірять, що вони зможуть все виправити хоч колись. Так чи інакше, але життя їх багато чому вже навчила і доведеться тепер всі свої знову набуті навички застосовувати на практиці і враховувати при нових обставинах.

  • 70
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські серіали » Ніколи не буває пізно (2019)