Ніхто, крім нас (2018) всі серії

Мелодрама Ніхто, крім нас (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
1 декабря 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Ніхто, крім нас (2018)»:

Дві рідні сестри Люба і Віра давно стали чужими людьми і перестали спілкуватися. Їх різні характери та погляди на життя, регулярно ставали приводом для сварок і образ.

Люба вважає, що важливіше сім'ї і близьких людей у світі нічого не існує. Вона весь свій час проводить поруч з чоловіком Кирилом і двома чудовими дітьми. Сувора мама, розписує день для всього сімейства буквально по хвилинах, навіть чоловік — керівник великої фірми, беззаперечно виконує всі її накази. Ось тільки турботлива дружина не помічає, що чоловік і діти втомилися від такої турботи, вони хочуть свободи і різноманітності. Невдовзі чоловік не витримав, і знайшов для подружжя заміну у вигляді прекрасної молодої секретарки.

Віра завідує відділенням хірургії, і весь свій час проводить на роботі. Вона не шкодує на своїх пацієнтів ні часу ні сил, адже від її праці залежать життя людей. Жінка настільки занурилася в образ лікаря-трудоголіка, що не помітила, як її дочка виросла, без маминої турботи і ласки. Одного разу, її заздрісні колеги підлаштовують начальниці великі неприємності. Віру не тільки усувають від роботи, але і заводять кримінальну справу, щоб відправити у в'язницю.

Опинившись в скрутних ситуаціях, коли втрачено все, сестри вирішують відкласти свої образи і спробувати разом подолати неприємності і розчарування...

Серіал Ніхто, крім нас (2018) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Ніхто, крім нас (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ніхто, крім нас (2018) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ніхто, крім нас (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ніхто, крім нас (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ніхто, крім нас (2018)