Тариф на кохання (2004)

Фільм мелодрама, комедия «Тариф на кохання (2004)»:

Влад працює в солідній фірмі, де в найближчому майбутньому він сподівається отримати кар'єрне підвищення і більш широкі можливості, про який він давно мріє. Хоча і зараз хлопцеві не на що скаржитися: відмінна зарплата, перспективи, гарна квартира і красуня наречена. Про що ще молодій людині мріяти? Але напередодні майбутнього весільного торжества, його дівчина починає вести себе дивним чином, викликаючи в ній ревнощі. Чоловіка не розуміє неадекватної поведінки майбутньої дружини і за порадою близького друга надходить також.

Він замовляє Катерину з модельного агентства послуги ескорту і летить з нею в Сочі. Але під час спонтанного подорожі та спілкування з новоспеченою подругою, Влад з'ясовує для себе, що, Катя зовсім не схожа на представниць древньої професії. Дізнавшись її ближче, він переконується, що вона добра, ніжна і чуйна особа. А головне, що несподівано для себе хлопець закохується в свою супутницю і тепер вибір нареченої вже не так очевидний, як раніше. Романтичні почуття охопили його з головою, а палка пристрасть заповнила серце і душу. Остаточно визначитися йому доведеться в день тієї самої весільної церемонії, хто йому миліше і ближче?

Дивитися фільм «Тариф на кохання (2004)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Тариф на кохання (2004) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Тариф на кохання (2004) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Тариф на кохання (2004) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Тариф на кохання (2004)