П'ятницький. Глава третя всі серії

Мелодрама П'ятницький. Глава третя  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
32 серии
Премєра:
5 ноября 2013
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, криминал
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, криминал «П'ятницький. Глава третя »:

У третьому сезоні серіалу головні герої під керівництвом підполковника Зіміної продовжують всіма силами боротися з організованою злочинністю. П'ятницький ОВС працює в одному з кримінальних районів Москви. Ірина намагається особисто взяти участь у справах своїх співробітників, якими б складними і заплутаними вони не виявилися.

Вперше глядачі познайомилися з героями цього серіалу ще в 2011 році, і з тих пір у картини з'явилося безліч шанувальників в Росії і в інших країнах.

Сценарій "П'ятницького" написав В. Куликов, який також став автором сценарію відразу декількох сезонів популярної багатосерійної стрічки "Глухар".

Серіал П'ятницький. Глава третя 1- 29, 30, 31, 32 серія дивитися онлайн всі серії підрят 32 серии

Дивитися серіал «П'ятницький. Глава третя » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал П'ятницький. Глава третя 32 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал П'ятницький. Глава третя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися П'ятницький. Глава третя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » П'ятницький. Глава третя (2013)