П'ятницький всі серії

Серіал драма «П'ятницький »:

Гостросюжетний серіал оповідає про професійної діяльності «П'єр ятницького» ОВС в одному з районів столиці. Ірина Зіміна помітна фігура і керівник відділу принципова особистість, яка живе побутовими та робочими проблемами. Підполковник намагається тримати руку на пульсі всього, що відбувається і особисто брати участь у всіх справах підлеглих, особливо це стосується близького оточення. А в нього входять: начальник дізнання, у якої вже неприховані романтичні відносини з одним з колег і жінка сподівається, що все закінчиться пропозицією руки і серця.

Далі йде шахраюватий дільничний, який здатний благополучно вибратися з будь-якої складної ситуації, двоє шахраїв патрульних, інспектор дитячої кімнати і навіть у цьому списку можна спостерігати авторитетного генерала Захарова. Глядачеві точно нудьгувати не доведеться у всьому цьому драматичному і інтригуючому вертепі непередбачуваних поворотів, вибудувана як справжня гостросюжетна драма зі злетами і падіннями. Судити героїв за їх вчинки та благородні звершення доведеться аудиторії, якій уготовані зворушливі сцени, підступні зради, боротьба з кримінальними угрупованнями, погоні, стрілянина, втрати і сльози радості і гордості.

Серіал П'ятницький 1- 29, 30, 31, 32 серія дивитися онлайн всі серії підрят 32 серии

Дивитися серіал «П'ятницький » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал П'ятницький 32 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал П'ятницький всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися П'ятницький онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » П'ятницький (2011)