Утікачі (2020) всі серії

Мелодрама Утікачі (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
31 грудня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
комедія, пригоди
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал комедія, пригоди «Утікачі (2020)»:

Останнім часом у сімейства гуманного, що проживає на території мегаполісу, все складається далеко не ідеально. Отець Ярослав - талановитий художник. Через відсутність натхнення він не в змозі творити шедеври. Творчий криза змушує дружину нервувати і влаштовувати скандали, адже рідня гостро відчуває грошові неприємності. Щоб відволіктися, Віка з головою занурюється в роботу і рідко цікавиться життям своїх діточок. Тим часом і у їхніх спадкоємців настає складний період. Тимофій не здатний знайти спільну мову з однокласниками, а ось його сестриця Ліза знайшла ідеальних подружок із забезпечених родин і намагається всім виглядом їх наслідувати.

У якийсь момент Вікторія переглядає банківські звіти і зауважує, що начальство займається відмиванням грошей. Коли про підозри співробітниці з'ясовує глава фінансової установи, то відправляє бандитів позбутися цікавою жінки. Перше невдалий замах провокує сімейку гуманного негайно зібрати речі і поспішати покинути місто. Через деякий час вони зупиняються в невеликому містечку, де, на їхню думку, буде цілком безпечно. Це рішення приносить героям тільки великі проблеми, адже навіть в спокійному селищі вони знаходять для себе масу проблем.

Серіал Утікачі (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Утікачі (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Утікачі (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Утікачі (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Утікачі (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Утікачі (2020)