Обмани себе

Мелодрама Обмани себе  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
17 грудня 2018
Країна:
Україна
Жанр:
комедія, пригоди
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Обмани себе »:

Талановитий художник Андрій Бойко, не зміг реалізувати свій творчий хист чесним шляхом, і вирішив зайнятися шахрайством. Він малює ідеальні підробки відомих картин, і підміняє справжні витвори мистецтва своїми роботами. Справжні шедеври, він продає своєї постійної клієнтури - багатим цінителям живопису. Одного разу, він перейшов дорогу впливової бандитського угруповання і був змушений переховуватися від розправи. Щоб врятуватися від неминучої смерті, герой фільму «Обмани себе» перевтілюється жінку, і видає себе за досвідченого слідчого Віру Левандовську.

Переодягнений чоловік, без проблем вливається в колектив поліцейського одягла, і навіть закохується в свою колегу Катю. Але, як їй зізнатися, адже він - жінка? Хитрий і розважливий самозванець в образі жінки, з'ясовує всі про милій дівчині: її захоплення, уподобання і все що потрібно знати закоханому чоловікові про свою кохану. Озброївшись цінною інформацією, Андрій знаходить спільну мову з Катею після роботи і починає доглядати. Коли його любовні чари починають діяти, і неприступна дівчина здається, з'являється справжня Віра Левандівська і руйнує всі плани героя ...

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські серіали » Обмани себе (2018)