Синдром Шахіста всі серії

Мелодрама Синдром Шахіста  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
6 февраля 2014
Країна:
Россия
Жанр:
боевик
Режисер:
Тривалість:
46 мин.

Серіал боевик «Синдром Шахіста »:

У провінційному містечку Торбинске відбувається серія загадкових вбивств серед кримінальної верхівки, які вже встигли розбурхати всіх городян. Метою месника є злочинні авторитети і подейкують, що за цими холоднокровними розправами стоїть хтось, загадкова особистість, прозвана «Шахістом». Правда ніхто і ніколи не бачив його в обличчя і не знає про кого йде мова. Поліція кидає всі сили на пошуки благородного героя, втім, і злочинці не відстають від законників і також намагаються першими обчислити борця за справедливість.

На тлі всього цього ажіотажу в місті з'являється новий мешканець – Влад Артем'єв. Чоловік за фахом викладач історії Сходу, а також він професійно захоплюється східними бойовими єдиноборствами і володіє ними досконало. Саме він і стає головним підозрюваним у всій цій похмурій історії. На молодика оголошено полювання. Ось тільки Влад не бажає мати з цим нічого спільного і приписувати собі чужі заслуги, навіть якщо вони здійснені в інтересах суспільства. У нього залишається тільки один вихід, самому вирахувати «Шахіста» і знешкодити його. Чи вийде у нього, адже час працює проти нього і вкрай потрібні швидкі заходи і дії.

Серіал Синдром Шахіста 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Синдром Шахіста » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Синдром Шахіста 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Синдром Шахіста всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Синдром Шахіста онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Синдром Шахіста (2014)