Цим пильним літом всі серії

Мелодрама Цим пильним літом  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
13 октября 2018
Країна:
Россия
Жанр:
триллер, детектив, драма
Тривалість:
44 мин.

Серіал триллер, детектив, драма «Цим пильним літом »:

Літній таксист Макарович, якого відмінно знають багато городян, як шанованого і стриманої людини. Несподівано для оточуючих стає головним підозрюваним в дивному справі про вбивство відомого політика Ремезова, выставлявший свою кандидатуру на пост мера провінційного містечка. Двоє дітей обвинуваченого не можуть повірити в провину батьків і прагнуть довести зворотне. Старший син Влад служить у федеральній службі безпеки і на той момент відсторонений від розслідування.

Але молодий чоловік не збирається залишатися осторонь. Молодша дочка, повна протилежність своєму братові, Тіна бере участь в боях без правил і частенько обертається близько кримінальних кіл. Саме цей момент допомагає дівчині докопатися до істини події злочину. Ось тільки не стикування в цих благородних зусиль між рідними в тому, що вони давно не спілкуються. Погіршує ситуацію і той момент, що з часом Влад починає підозрювати батька, що той не такий вже і чесний, як йому здавалося завжди. А Тіна в свою чергу теж відчуває почуття тільки по відношенню до брата і не вона одна. Чим же закінчиться ця історія? Зможуть близькі люди об'єднається своєї мети або так і залишаться кожен при своєму?

Серіал Цим пильним літом 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Цим пильним літом » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Цим пильним літом 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Цим пильним літом всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Цим пильним літом онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Цим пильним літом (2018)