Останній міністр (2020) всі серії

Мелодрама Останній міністр (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
26 марта 2020
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал комедия «Останній міністр (2020)»:

На одному із засідань несподівано у чинного міністра перспективного планування трапляється серцевий напад. Незабаром він помер, через що виникає необхідність шукати йому гідну заміну. Але багатьом це не вигідно, завдяки чого вибирають знайомого невдасі. У недавньому минулому він вже обіймав урядовий пост, але не впорався з обов'обов'язками, і був звільнений. І зараз, завдяки настільки трагічним обставинам у головного героя з'єднання являється шанс відродити власну політичну кар'єра єру.

З першого дня він вирішує взятися за справу, але... Підлеглі не сприймають серйозно нового начальника, і лише глузують з його непередбачуваними діями. А він продовжує гнути обрану лінію. Головний герой серйозно має намір змінити життя російських громадян в кращу сторону, і вже з першого дня роботи намагається реалізувати цю задумку в життя. На жаль поки він лише погіршує ситуацію. Чи вдасться йому кінцевому підсумку вибрати правильний напрямок і догодити співгромадянам, чи навпаки, направити на собі ще більше гніву?

Серіал Останній міністр (2020) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Останній міністр (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Останній міністр (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Останній міністр (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Останній міністр (2020)