Останній міністр 2 сезон (2021) всі серії

Мелодрама Останній міністр 2 сезон (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
15 серий
Премєра:
2 декабря 2021
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Режисер:
Тривалість:
25 мин

Серіал комедия «Останній міністр 2 сезон (2021)»:

Міністр Тихомиров із нестандартним для його посади мисленням продовжує працювати на благо батьківщини. Його зусиллями у країні відбувається багато корисного: від заходів підвищення народжуваності до спроб розвинути туризм і космічну сферу. Один колега навіть вигукнув, звертаючись до цього політика: «Я дивуюся, як ти живий ще з таким невиразним мозком!». Тихомиров продовжує проштовхувати сміливі та здорові законодавчі ініціативи. Але діяльність, що вибивається за загальноприйняті рамки, неминуче викликає інтриги за спиною чиновника. Одна високопоставлена ​​героїня кидає на його адресу: «Дуракам, звичайно, щастить. Але не так».

Через деякий час у міністерстві з'являється шпигун. Здані помічниці починають вести закулісні ігри. Бюрократична система намагається поглинути Тихомірова. А йому хочеться кинути всю цю політичну чехарду, прогулятися Москвою. Загалом, пожити спокійно, випробувавши звичайні людські радощі, на кшталт поїдання морозива чи піджаристої шаурми. Чи змінить система, в якій вариться незвичайний міністр, цієї втомленої людини? Які комічні та трагічні пригоди чекають на свавільного політика з сумними очима?

Серіал Останній міністр 2 сезон (2021) 1-13, 14, 15 серія дивитися онлайн всі серії підрят 15 серий

Дивитися серіал «Останній міністр 2 сезон (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Останній міністр 2 сезон (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Останній міністр 2 сезон (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Останній міністр 2 сезон (2021)