Шаманка всі серії

Мелодрама Шаманка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
24 августа 2015
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Шаманка »:

Російський детективний серіал режисера Ганни Богуславської, що оповідає про дивовижні події, що відбулися в житті головної героїні, процвітаючого кредитного консультанта комерційного банку Марини Білозерової. Трагічна загибель її нареченого Еріка потрясла її до глибини душі, змусивши буквально піти в себе, відсторонившись від злобного і несправедливого зовнішнього світу. Але через якийсь час їй вдається подолати обрушилася на неї депресію, взяти себе в руки і згадати про випадкову зустріч з Володимиром Уваровим, начальником відділу з розкриття умисних вбивств, відбулася на борту авіалайнера.

Тоді її своєчасне втручання врятувало чимало людей, оскільки прониклива дівчина з малопомітним деталей змогла безпомилково визначити, що пілот перебував на межі інсульту. Вражений воістину неабиякими здібностями своєї новоспеченої знайомої, Уваров відразу ж запропонував їй працювати в поліції, і саме зараз вона вирішує погодитися. Адже, як вона вважає, нова робота обов'язково допоможе їй знайти винного в смерті свого коханого. Так починається її повна небезпек і пригод служба як оперуполномоченной, не має ні профільної освіти, ні необхідного досвіду, проте володіє розвиненою інтуїцією, виключної логікою і чудовим знанням психології.

Серіал Шаманка 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Шаманка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Шаманка 20 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Шаманка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Шаманка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Шаманка (2014)