Умовний мент 2 сезон (2021) всі серії

Мелодрама Умовний мент 2 сезон (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
50 серий
Премєра:
2021
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
40 мин.

Серіал детектив «Умовний мент 2 сезон (2021)»:

Колишній оперуповноважений Дмитро Рижов відсидів за перевищення повноважень два роки. Він хоче почати нове життя, знаходить не пов'язану з криміналом і силовиками звичайну роботу, і намагається просто вести спокійне і щасливе існування. Може годинами насолоджуватися маленькими радощами життя, цінність яких особливо гостро відчув у в'язниці. Наприклад, сидіти в кафешці, смакувати каву, хрустіти круасанами, радіти свободі і посмішці офіціантки. Тільки лихі минуле нагадує про себе. До того ж, ця людина має здатність опинятися в центрі небезпечних пригод. А плюнути і не вплутуватися не дозволяє запальний характер.

Уже в перші дні на волі герой бачить, що місцеві рекетири грублять барменці в кафе і збирають з неї щомісячну данину. Тоді він сказав, що йому по барабану, хто вони, і побив усіх трьох биків. Одному заїхав стільцем по потилиці, а спиною другого проломив столик. Рижов і дільнична Аріна Гордєєва, що є його наглядачем, об'єднаються, щоб навести порядок і відновити справедливість у рідному кварталі Дмитра. Аріна була капітаном поліції, але перевелася і, ставши дільничним, намагається очистити ввірений їй район від злочинності.

Серіал Умовний мент 2 сезон (2021) 1- 47, 48, 49, 50 серія дивитися онлайн всі серії підрят 50 серий

Дивитися серіал «Умовний мент 2 сезон (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Умовний мент 2 сезон (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Умовний мент 2 сезон (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Умовний мент 2 сезон (2021)