Розшук всі серії

Серіал детектив «Розшук »:

Денис Попов принциповий і чесний майор, керівник кримінальної поліції столичного ОВС. Його команді ввіреному йому районі завжди вистачає роботи: тяжкі злочини, холоднокровні вбивства, дрібні крадіжки, розбої. Кожен день приносить шквал подій, які доводиться розгрібати. Денис може покластися тільки на деяких своїх перевірених і надійних часом хлопців. Він довіряє як собі, трьом товаришам-оперативникам, з якими вони утворюють ідеальну команду не розлий вода. Цим хлопцям все дарма.

Безстрашний квартет, для яких немає нерозв'язних завдань, а будь-безнадійна справа розкривається на ура. За плечима групи величезний список вдалою розкриття. Вони не боятися ризикувати, якщо того зажадає ситуація, намагаються все тримати під контролем і не давати спуску хитрому і заповзятливому противнику. Тільки так, діючи спільно і рішуче можна швидко домогтися поставлених цілей. А в їхньому випадку це особливо важливо, коли мова йде про людське життя. Ворог для них той, хто порушує закон і не важливо звідки він прийшов, перебувають з ними в одній упряжці або завжди знаходився по інший бік барикади. Робота повинна бути виконана, а винний покарав, іншого не дано.

Серіал Розшук 1-46, 47, 48 серія дивитися онлайн всі серії підрят 48 серий

Дивитися серіал «Розшук » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Розшук 48 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Розшук всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Розшук онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Розшук (всі серії) (2013-2016)