У зоні ризику всі серії

Мелодрама У зоні ризику  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
29 июля 2013
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «У зоні ризику »:

В одному зі столичних військових відомств вирішено сформувати новий особливий відділ по розшуку і затриманню злочинців-втікачів. Команду висококваліфікованих фахівців пропонують очолити досвідченому слідчому Сергію Демидову. Оперативник відомий як чудовий організатор, сищик, який завжди брався за найбезнадійніші справи і доводив їх до кінця, незважаючи на скептизм колег. Тепер його група складається з трьох співробітників. Кожен з оперів зі своїм складним і норовистим характером і звичними методами роботами.

Але для того, щоб процес пішов, потрібна дружна команда, що має працювати як один злагоджений механізм. Вадим Негода: норовливий, часто нетерплячий і амбітний. Але при цьому він людина, на якого завжди можна покластися. Марина Говорова, в минулому спортсменка-біатлоністка, яка вміє стріляти по мішені без промаху. Чарівна дівчина володіє ще одним талантом, парламентера, а це дуже важливо. Денис Тавардин – комп'ютерний геній, чарівний, милий і завжди на позитивній хвилі. Всі разом вони непереможні і потужна сила! Для них не існує нездійсненних завдань, тим більше якщо мова йде про людське життя або затриманню чергового негідника-маніяка.

Серіал У зоні ризику 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «У зоні ризику » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал У зоні ризику 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал У зоні ризику всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися У зоні ризику онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » У зоні ризику (2012)