На глибині всі серії

Мелодрама На глибині  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
25 января 2016
Країна:
Россия
Жанр:
криминал
Тривалість:
45 мин.

Серіал криминал «На глибині »:

Гостросюжетний детективний фільм розповість про спеціальної поліцейської групі, що працює під прикриттям для пошуку особливо небезпечних злочинців. Очолює загін майор Жур: норовливий, свавільний і впертий чоловік, якого ненавидить керівництво за його прямоту і часом неправомірні дії по відношенню до піймання бандитів. Але досвід і професіоналізм цієї людини не залишає сумнівів у тому, що якщо він береться за справу, то результат буде позитивним. Жур особисто відбирає для себе фахівців у свою елітну команду, в якій виявляється Селіма, Денис Крилов і чарівна дівчина Алова.

Її оперативник висмикує буквально з-під землі, так як раніше молода жінка працювала в УВС метрополітену. Черговим завданням професіоналів стає полювання на торговців зброєю, для чого Селімові відводиться роль замовника. Група також паралельно веде інше розслідування про викрадення людей з метою викупу. Тут майору доведеться самому пограти з угрупованням, потрапивши до них у полон. Внесуть свою лепту і інші члени славного квартету. Адже всі вони як єдиний злагоджений механізм вміють працювати згуртовано і синхронно, виконуючи кожен відведений для нього завдання.

Серіал На глибині 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «На глибині » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал На глибині 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал На глибині всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися На глибині онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » На глибині (2014)