Старі кадри (2020) всі серії

Мелодрама Старі кадри (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
5 октября 2020
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Старі кадри (2020)»:

Олександра Токарєва чарівна молода жінка, досвідчений працівник Слідчого Комітету переживає не найкращі часи в кар'єрі. Через безглузду випадковість дівчина зірвала секретну операцію, після чого керівництво змушене було відповідне відреагувати і перевести цінного співробітника в щойно створений відділ нерозкритих злочинів. Вся задумка цього підрозділу, була придумана лише з метою підвищення іміджу та залучення в нього бувалих оперативників, які знаходяться у відставці для повторного розслідування кримінальних справ, вчинених 20-30 років тому.

Саша особисто набирає команду, з якою їй доведеться працювати. Відчайдушні пенсіонери не відрізняються особливою поступливістю і не дуже раді тій обставині, що ними керуватиме жінка. Але незважаючи на все зовнішнє невдоволення, капризи, виявляється їх занадто рано списали. Перший же безнадійний глухар розкривається на «Ура». У цих строків є чому повчитися, і вони ще не раз заявлять про себе. Глядачеві буде цікаво поспостерігати за інтригуючими перипетіями бравою групи, яка клацає все заплутані ребуси немов насіння.

Серіал Старі кадри (2020) 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Старі кадри (2020)» онлайн всі серії

  • 30
Серіал Старі кадри (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Старі кадри (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Старі кадри (2020)