Мельник (2018) всі серії

Мелодрама Мельник (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
28 мая 2018
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
46 мин.

Серіал детектив «Мельник (2018)»:

Аркадій Мельник багато років служив опером і ганявся за самими небезпечними бандитами. На його рахунку безліч розкритих справ і спійманих злочинців. Одного разу, під час затримання банди грабіжників, майор, мордує невинного людини і отримує серйозне поранення. Йому вдалося уникнути в'язниці, але працювати в органах він більше не зможе. Керівництво переводить його дослужувати до пенсії в конвойні війська. Тепер, Аркаждий очолює залізничний караул, який перевозить ув'язнених по всій країні.

Черговий рейс, виявляється для Аркадія справжньою проблемою. Тринадцять особливо небезпечних зеків, тікають з-під варти, а весь караул гине. Майор уцілів тільки завдяки щасливій випадковості. У момент втечі він відлучався в адміністрацію залізничного вокзалу. Незабаром він виявляється на килимі у начальника ФСБ, який пропонує вигідну угоду. Мельник повинен зловити всіх втікачів або опиниться за гратами. Заручившись підтримкою полковника ФСБ Свиридова, чоловік вирушає слідами злочинців. Тільки затримати цих запеклих маніяків, кілерів і відморожених бартков, буде дуже не просто...

Серіал Мельник (2018) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Мельник (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Мельник (2018) 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Мельник (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мельник (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мельник (2018)