Канцелярський щур (2018) всі серії

Мелодрама Канцелярський щур (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
24 сентября 2018
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, драма
Тривалість:
50 мин.

Серіал детектив, драма «Канцелярський щур (2018)»:

Поліцейський майор Вершинін багато років служив вірою і правдою своїй державі, але одного разу, зробив грубу помилку, через яку його перевели працювати в архів. Несподівано, про його колишню славу згадує керівництво і спрямовує у невелике Портове містечко в якості начальника місцевого УВС. Його попередник — полковник Авдєєв загинув від рук жорстоких бандитів, які встановили власну владу в місті.

Герой серіалу Канцелярська щур поступово звикає до нової посади і дізнається безліч кричущих фактів, що стосуються організованої злочинності міста. Сищик обіцяє виправити ситуацію на своїй території найближчим часом. Тільки йому ніхто не вірить, адже бандити вбивають всіх, хто стає у них на шляху. У боротьбі з кримінальним синдикатом, сміливий офіцер використовує власну тактику, яка приносить несподівані результати. Грабіжники, вимагачі і вбивці, нарешті усвідомили, що перед ними виявився сильніший супротивник, який буде боротися до кінця...

Серіал Канцелярський щур (2018) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Канцелярський щур (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Канцелярський щур (2018) 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Канцелярський щур (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Канцелярський щур (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Канцелярський щур (2018)