Очі в очі (2020) всі серії

Мелодрама Очі в очі (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
60 серий
Премєра:
30 ноября 2020
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Очі в очі (2020)»:

При столичному СК створюється спеціальна група для розкриття особливо важливих і гучних подій. Очолює підрозділ досвідчений слідчий Олег Крилов. Керівництво також направляє на допомогу детективові висококваліфікованого психоаналітика Марію Германова. Дівчина відмінно зарекомендувала себе як фізіогноміка, а також тим, що безпомилково може скласти психологічний портрет будь-якої людини. Психолог розробила власну, яка не має аналогів методику, яка діє не гірше, ніж детектор брехні.

Правда скептик Крилов насилу вірить у все почуті казки і навіть не приховує свого невдоволення з приводу того, що йому нав'язали Германова. Тим більше, що та ніколи раніше не працювала з кримінальниками. Але пройде зовсім небагато часу і упередженого начальнику доведеться визнати, що ця тендітна, надмірно сувора і симпатична особа, дійсно майстер своєї справи. Вона віртуозно застосовує в ході допитів свої тести, що допомагає команді оперативників в рази швидше просуватися в тому чи іншому розслідуванні. Сам же герой все частіше поглядає в бік Маші, а не любов це?

Серіал Очі в очі (2020) 1- 57, 58, 59, 60 серія дивитися онлайн всі серії підрят 60 серий

Дивитися серіал «Очі в очі (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Очі в очі (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Очі в очі (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Очі в очі (2020)