Близнюк всі серії

Мелодрама Близнюк  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
23 апреля 2021
Країна:
Россия
Жанр:
боевик, криминал, драма
Режисер:
Тривалість:
50 мин.

Серіал боевик, криминал, драма «Близнюк »:

Розвідник, який працював у багатьох країнах, Павло Руднєв, випадково виявляє свого давно зниклого брата-близнюка Андрія Полєтаєва, що працює слідчим в РВВС. Герої вирішують побачитися, але слідчі вбивають, прийнявши за Руднєва. Павло, що його загін потроху знищує лазутчик, що працює в управлінні під прикриттям. Щоб знайти «щура», герою необхідно скористатися в якості прикриття особистістю Андрія. І розслідувати за близнюка його справи і зіграти роль зразкового сім'янина.

Руднёв має досвід вилову різномастих злочинців по всьому світу і, в цілому, має навички проведення розслідувань, допитів, пошуку доказів, взаємодії з різними силовими структурами і інших оперативно-розшукових заходів. Також герой звик до перестрілок, гонитва, необхідності застосовувати навички рукопашного бою, а також до зіткнення зі смертю, щоденного ризику власним життям і загрозам розправи на свою адресу. Але робота в поліцейському відділі, як з'ясувалося, має свої специфічні складності. Але особливо серйозним випробуванням стало перевтілення в іншу людину. Жити в шкурі Полєтаєва, коли багато навколишні заподозрівается якийсь підступ, непросто.

Серіал Близнюк 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Близнюк » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Близнюк 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Близнюк всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Близнюк онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Близнюк (2021)