Профіль вбивці всі серії

Мелодрама Профіль вбивці  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
11 июля 2012
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, криминал
Тривалість:
46 мин.

Серіал детектив, криминал «Профіль вбивці »:

Холоднокровні розправи правил маніяками, хитрими, розважливими і обережними, часто стають для детективів досить складними і часом безнадійними справами. Саме вони найчастіше перетворюються в болісні «висяки», які не піддаються розслідування і відправляються в архів. Для того випадку керівництво створює особливий відділ, співробітники якого тепер називаються «профайлерами». Завдання цих хлопців вкрай складна, вимагає від них максимальної віддачі, уваги і зосередженості.

Для того, щоб напасти на слід вбивці, їм потрібно не тільки відмінно розбиратися в людській психології, зокрема злочинців, але і вміти думати, як карні злочинці. Інакше успіху в просуванні не передбачається. Ця унікальна в своєму роді команда не прості заштатні міліціонери. Вони професійні психологи, які вміють підібрати потрібний ключик до будь-якого замочку, свідомості психопата і таким чином зупинити низку кривавих вбивств. Їм не можна помилятися, так як за кожною з них може стояти життя черговий невинної жертви. А цього ніяк не можна допустити. За роботою оперативником цікаво стежити, як народжуються припущення, а з версій складається пазл.

Серіал Профіль вбивці 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Профіль вбивці » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Профіль вбивці 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Профіль вбивці всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Профіль вбивці онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Профіль вбивці (2012)