Кордон слідчого Савельєва всі серії

Мелодрама Кордон слідчого Савельєва  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
32 серии
Премєра:
4 февраля 2013
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Кордон слідчого Савельєва »:

Головний герой драматичного фільму Савельєв, вирішує піти на заслужений відпочинок. Ось тільки цю ідею ніяк не бажає підтримати його керівник і близький друг, адже Савельєв для нього цінний кадр у всьому забійному відділі. Він завжди може покластися на його досвід, професіоналізм і не сумніватися, що бувалий оперативник розкриє навіть найбезнадійніші справи. Сам же законник втомився від щоденної суєти, нескінченних перегонів, переслідувань, доказів, фактів, затримань. Йому зараз як ніколи хочеться тиші, розміреності і спокою. А потім він давно вже став помічати, що мегаполіс дратує його своєю метушнею і шумом. Сищик народився і виріс у мальовничій провінції, куди і хоче переїхати, вийшовши у відставку.

Таке рішення він виношує вже більше року, на яке вплинуло і розлучення з дружиною. Він важко переніс розставання з дружиною, але насильно милий не будеш. Тепер ох бажає лише одного жити в лісовій глушині і бути ближче до природи. Але чи зможе він реалізувати свій задум. Він навіть не знає, що до свого щастя чи біду, його професія, повагу і репутація не залишає його в спокої ні на хвилину. Як вирішиться це питання: продовжувати працювати або обиться свого і нарешті виїхати, туди, де простір і свобода.

Серіал Кордон слідчого Савельєва 1 - 29, 30, 31, 32 серія дивитися онлайн всі серії підрят 32 серии

Дивитися серіал «Кордон слідчого Савельєва » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Кордон слідчого Савельєва 32 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кордон слідчого Савельєва всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кордон слідчого Савельєва онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кордон слідчого Савельєва (2012)