Легенда для оперши всі серії

Мелодрама Легенда для оперши  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
24 мая 2013
Країна:
Россия
Жанр:
криминал, детектив, драма
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал криминал, детектив, драма «Легенда для оперши »:

Олександра Меліхова – молода співробітниця поліції, яка в забійному відділі. Дівчина дуже любить свою далеко не жіночу спеціальність і завжди повністю віддається їй. Але зараз її увагу займає інша не менш важлива подія, майбутнє в найближчому майбутньому. Вона щаслива наречена і готується до весільного торжества. Але довгоочікуване веселощі доведеться відкласти. Трагічна звістка про несподіване вбивство її батька змінює радісні події на душевну біль і відчай. Батько Сашка – полковник Меліхов, очолював карний розшук.

Чоловік холоднокровно застрелили з власної табельної зброї, яке убивця забрав із собою. На ряду з фатальною розправою у місті відбувається ще пару дивних пригод. Залітна бандитське угруповання, має намір пограбувати кілька великих ювелірних магазинів. Пістолет покійного оперативника знаходиться у одного з бандитів. У слідчому комітеті висувається зовсім «дика» версія, яка вражає Сашу. Сищикові вважають, що її батько, який був завжди чесний і відданий своєму обов'язку, був якимось чином пов'язаний з криміналом. І його загибель-не випадковість. Швидше за все покійний щось не поділив з подільниками і ті вирішили його прибрати.

Серіал Легенда для оперши 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Легенда для оперши » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Легенда для оперши 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Легенда для оперши всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Легенда для оперши онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Легенда для оперши (2013)