Наслідок кохання всі серії

Мелодрама Наслідок кохання  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
2020
Країна:
Украина
Жанр:
криминал, мелодрама
Тривалість:
42 мин.

Серіал криминал, мелодрама «Наслідок кохання »:

Вероніка служить в Слідчому комітеті і дуже любити свою не зовсім жіночу професію. Вона повністю віддається роботі, шанована колегами і має непогані перспективи по просуванню кар'єр кар'єрного зростання. Ніка ідеальна не тільки як блискучий фахівець, але і як чоловіка. Чоловік Костянтин обожнює свою половину, у якої завжди все під контролем: і розслідування найбільш безнадійних справ і домашніх комфорт на належному рівні. Альо одного разу трагедія зруйнує цю ідилію люблячої родини. Як грім серед ясного неба героїня отримує фатальну звістка про те, що її Костик убитий і це напередодні їх весільної річниці.

Але найжахливіше, що поряд з її коханим знаходять ще одне тіло, яке належить дружині впливового кримінального авторитету. Вдова навіть не бажає допускати думки, що у її Костянтин мав роман на стороні. Альо, що пов'язаність язувало цих двох? Розслідувати скандальну справу доручається співробітника Ніки, а її саму усувають. Але вона не бажає здаватися і хоче сама розшукати вбивцю, який забравши у неї найдорожче. А ще їй дуже потрібні відповіді на всі каверзні питання, які поки для неї покриті таємніцею. Чи вийде у неї відновити справедливість, і реабілітувати ім'я кохана чоловіка в своїх очах?

Серіал Наслідок кохання 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Наслідок кохання » онлайн всі серії

  • 20
Ви легально дивіться серіал Наслідок кохання 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Наслідок кохання всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Наслідок кохання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Наслідок кохання (2020)