Ідеальний ворог всі серії

Серіал криминал, мелодрама «Ідеальний ворог »:

Вероніка — молода і красива співробітниця Слідчого комітету, яка користується повагою серед колег і керівництва. Завдяки відповідальності та рішучих дій, вона завжди виконує в строк поставлені завдання. Будинки Віра щаслива жінка, оточена ласкою і турботою коханого чоловіка Кістки. Одного разу, відбувається жахлива трагедія, яка забирає життя Костянтина. Він гине разом з дружиною впливового бандита, при загадкових обставинах.

Віра намагається розплутати цю непросту справу і з'ясувати всю правду про чоловіка. Що його пов'язувало з дружиною злочинця? Хто хотів смерті чесної людини? У процесі розслідування її усувають від роботи. Але вдова продовжує розплутувати кримінальний клубок і наживає собі ідеального ворога. Дізнавшись багато кричущих фактів, Ніка опиняється в смертельній небезпеці і може відправитися в слід за своїм чоловіком...

Серіал Ідеальний ворог 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Ідеальний ворог » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ідеальний ворог 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ідеальний ворог всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ідеальний ворог онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ідеальний ворог (2017)