Зоя

«Зоя »:

Молода дівчина Зоя виросла в забезпеченій сім'ї, оточена ласкою і турботою своїх батьків. Вона ніколи не знала потреби, а отримувала від життя все що їй заманеться. Заможні батьки забезпечили доньці безбідне майбутнє, вони подбали про освіту і майбутню перспективну роботу. Зоя без будь-яких проблем отримала те, про що прості смертні можуть тільки мріяти. Але як виявилося, гроші не найголовніше в житті, а щастя неможливо купити.

Одного разу героїня фільму зустрічає чудового хлопця, закохується в нього і збирається стати його дружиною. Але несподівано трапляється біда: наречений Зої гине при загадкових обставинах. Дівчина ледь пережила жахливе горе, вона довгий час не могла повірити, що її улюблений загинув. Через деякий час, героїня починає власне розслідування і виходить на слід підступного вбивці. Дівчина навіть не підозрює, що попереду її чекають численні випробування і непереборні перешкоди ...

  • 30
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські серіали » Зоя (2019)