Порушуючи правила (2019) всі серії

Мелодрама Порушуючи правила (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
21 грудня 2019
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
46 хв.

Серіал мелодрама «Порушуючи правила (2019)»:

Сімейна пара Марина і Роман Казанцевы приїжджають в столицю провінції, де більше перспектив і можливостей. І поки чоловік лежачи на дивані очікує вигідної пропозиції по роботі, його дружина немов білка в колесі, працювати в декількох місцях. Нарешті мрія Романа здійснюється і йому призначають співбесіду в найбільшої будівельної компанії Варягина. Після чого хлопець несподівано для себе отримує тепле містечко інженера кошторисного відділу з правом підпису, відмінними умовами та високою зарплатою. Молодий чоловік навіть не здогадувався, що йому поталанило не випадково.

З усіх кандидатів його вибрав якийсь Барановський, помічник керівника, з розрахунком зробити новачка свою маріонетку в його авантюрних фінансових махінаціях. Коли Рома потрапляє на лаву підсудних і у в'язниці, його зневірена дружина розуміє, що витягнути улюбленого звідти вона зможе лише, порушивши всі правила. Вона підробляє документи і влаштовується в колишню фірму чоловіка під ім'ям Жанни, щоб вивести на чисту воду шахрая Барановського і тим самим врятувати свою горе-половину. Але сама героїня не представляє в які лихі вири обставин вона потрапить і як вони кардинально змінять її життя і почуття.

Серіал Порушуючи правила (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Порушуючи правила (2019)» онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Порушуючи правила (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Порушуючи правила (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Порушуючи правила (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Порушуючи правила (2019)