Золота наречена

Фільм комедия «Золота наречена »:

Міська жителька на час залишає столицю і перебирається жити в провінцію. Тут стурбовані тітка і дядько планують підшукати дівчині нареченого. Вони хвилюються, що симпатична особа не може підшукати в Москві гідну пару, тому розумна жінка для залучення женихів оголошує оточуючим, що її племінниця є молодою вдовою мільйонера, яка готується отримати бажане спадок. Після стрімкого поширення оповідань у молодої особи відразу ж з'являється велике коло шанувальників.

Кожен визнається панночці в любові, хоча ніяких почуттів до юної особі не відчуває. Початківець журналіст Долгобродов впевнений, що Надія не випадково ховається в селі і за всім цим криється таємниця. Довідавшись подробиці того, що відбувається, у нього є всі шанси стати популярним. Художник Тимофій хоче покинути сумну провінцію і переїхати до великого міста. Завдяки любовних інтриг з багачкою у нього є шанс реалізувати мрію. Також накинути свої мережі на завидну наречену готовий і ловелас Кульков. Сама ж Надія до недавнього часу не відчуває особливих почуттів до шанувальників і намагається уникати з ними спілкування, поки її серце не пронизує стріла Купідона і скромняга заради любові стрімко не змінюється.

Дивитися фільм «Золота наречена » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Золота наречена онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Золота наречена дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Золота наречена онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Золота наречена (2014)