Рідня всі серії

Серіал комедія, сімейний «Рідня »:

В юності Артем мріяв покинути провінцію і перебратися до столиці. Згодом мрія реалізувалася. Молода людина отримав можливість виконати заповітне бажання. Провінціал залишає наречену і їде до великого міста, обриваючи зв'язок з близькими. Цілі 10 років хлопець не піддає себе весточек. Він влаштувався працювати на перспективну фірму і є правою рукою її власника. Новим завданням Артема стає поїздка в рідні краї. Підприємець дізнався, що місто з великою кількістю жителів потребує будівництва торгового центру.

Щоб уникнути додаткових розтрат, є можливість викупити місцевий клуб. На жаль, не всім людям подобається ця ідея. Артему слід використовувати давні зв'язки і отримати договір про купівлю-продаж. Переконаний в своїх силах, він негайно поспішає в рідні місця, але тільки зустрічають родичі його не дуже привітно, а колишня наречена і зовсім відмовляється від зустрічей з зрадником. Артем вирішує не звертати уваги на невдоволення з боку, а просто виконує свою роботу. Однак пані Доля вирішує провчити колишнього провінціала і змусити того зрозуміти, що своїми прагненнями до великих грошей, він опускає шанс бути дійсно щасливим.

Серіал Рідня 1- 21, 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серії

Дивитися серіал «Рідня » онлайн всі серії

  • 50
Ви легально дивіться серіал Рідня 24 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Рідня всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Рідня онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Рідня (2020)