Шукайте маму

Фільм мелодрама «Шукайте маму »:

Мелодраматичний фільм розповість історію чарівного ловеласа Ігоря, який до недавнього часу насолоджувався холостяцьким життям. Але на певному етапі він зустрічає ту, яка змушує його серце забитися сильніше і змінити все існування кардинально і рішуче. Герой робить пропозицію своїй коханій, і та погоджується вийти за нього заміж. Але напередодні весільного торжества його чекає несподіваний сюрприз, корзина з немовлям залишена на порозі його будинку. До маленького живому згортку додавалася записка, в якій повідомлялося, що карапуз його синок і з цієї причини, саме він повинен подбати про нього.

Зрозуміло, що після такого подарунка, ревнива наречена влаштувала грандіозний скандал і відмінила весілля. Але схоже Ігор чому, то зовсім не засмутився з цим рішенням. Він тепер точно не самотній і йому є про що подумати! Молода людина болісно намагається вирахувати ту, яка могла обдарувати його таким подарочком. Він становить весь список, з ким у нього коли-небудь був хоч слабкий флірт і не тільки швидкоплинні інтрижки і навідується до кожної з них додому. Але все, як одна заперечують материнство. Так хто ж батько славного Андрійка, до якого вже встиг прив'язатися недбайливий татусь.

Дивитися фільм «Шукайте маму » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Шукайте маму онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Шукайте маму дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Шукайте маму онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Шукайте маму (2012)