Слабка ланка всі серії

Мелодрама Слабка ланка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
14 березня 2021
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Слабка ланка »:

Всі вважали Купріянова зразковою парою. До одного страшного випадку. Вранці Людмила поцілувала чоловіка, пішла на роботу, а днем ​​дізналася, що Віктор скоїв суїцид. У передсмертній записці самовбивця називає дружину незрозумілим ім'ям Гаруда і в своїй смерті просить звинувачувати, як здається спочатку, саме її. Звичайно, бідна жінка шокована: і раптовою втратою коханої людини, і його останніми словами на папері. Але тепер доведеться з цим жити. Друзі, як можуть, намагаються втішити і підтримати Людмилу, не допустити її повного зневіри.

Але інтуїція підказала вдові, що хтось із близьких є ворогом. Вона вважає, що хтось з них з чоловіком оточення змусив котрий вміє плавати Віктора стрибнути з моста в стрімку річку. І тепер цей невідомий зловмисник хоче смерті самої Людмили, а також її дочки. Їй необхідно швидко провести розслідування: обчислити, хто з її друзів насправді ворог. Виявляється, на кого-то з близьких натякав Віктор, звинувачуючи у своїй смерті, в передсмертній записці. Але не на дружину. Кого ж нещасний назвав ім'ям індійського бога Гаруди, вбив чоловіка і тепер хоче убити його сім'ю? Людмилі треба терміново це з'ясувати, щоб вижити.

Серіал Слабка ланка 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Слабка ланка » онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Слабка ланка 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Слабка ланка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Слабка ланка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Слабка ланка (2021)