Нефритова черепаха всі серії

Мелодрама Нефритова черепаха  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
26 березня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив «Нефритова черепаха »:

Бабуся приносить в салон антикваріату сімейну реліквію - фігурку нефритової черепахи, яка, за словами пенсіонерки, оберігає від зла. І нібито тепер відвідувачка відчуває, що скоро помре, але перед цим вона повинна передати магічну статуетку новому господареві. Наступним днем ​​цей артефакт в свою кишеню виявляє відставний оперуповноважений Ілля Смолін. Намагаючись зрозуміти, звідки взагалі у нього з'явилася черепашка, він згадує кишенькового злодія Копилова, на якого нещодавно напоровся в відділенні поліції.

Виявилося, що злодій дійсно підкинув Смоліну старовинну фігурку, і через деякий час таємничим чином помер при нез'ясованих обставинах. Звичайно, є офіційний висновок експертів - інфаркт. Але Ілля не вірить в цю версію. Йому здається підозрілою жінка в білому шарфі, яку, судячи по допитах, багато людей бачили поруч з кишеньковим напередодні його дивною кончини. Ця громадянка вже фігурувала в одну справу, яку Смолін розслідував раніше. Була аналогічна ситуація: чоловік, якого бачили поруч з жінкою в білому шарфі, незабаром помер. Знову ж нібито через хворобу. Неначе люди передають один одному «естафету смерті».

Серіал Нефритова черепаха 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Нефритова черепаха » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Нефритова черепаха 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Нефритова черепаха всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Нефритова черепаха онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Нефритова черепаха (2021)