Серце не обдурить, серце не зрадить (2019) всі серії

Серіал детектив, мелодрама «Серце не обдурить, серце не зрадить (2019)»:

Розслідувати загибель поважної людини, іменитого психіатра Михайла Козирєва береться талановитий приватний детектив Олексій Кісанов. Але справа, яке спочатку представляється детективові не важко, виявляється на ділі досить заплутаним і навіть небезпечним.

До того ж залишається незрозумілим, чи вчинив доктор суїцид, або ж став жертвою злочину. Кісанов схильний думати, що мало місце самогубство, чомусь подстроенное під вбивство.

Але далі починають відбуватися трагічні події з людьми, які входили в коло близьких і знайомих Козирєва. Хтось нападає на сестру психіатра, його помічницю, клієнтку. І Олексій вже всерйоз турбується про свою сім'ю.

Серіал Серце не обдурить, серце не зрадить (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Серце не обдурить, серце не зрадить (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Серце не обдурить, серце не зрадить (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Серце не обдурить, серце не зрадить (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Серце не обдурить, серце не зрадить (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Серце не обдурить, серце не зрадить (2019)