Чиста психологія

Мелодрама Чиста психологія  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
21 сентября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
181 мин.

Фільм драма «Чиста психологія »:

В центрі уваги сюжету виявляється головна героїня Олена. Вона працює психологом і нерідко стикається з проблемами сімейного характеру у своїх клієнтів. Щоправда, у життя самої жінки є певні проблеми, адже досить довгий час Олена не може вийти заміж,а лише живе разом з коханим чоловіком Віктором, який мріє про дітей, але все одно не робить пропозицію. До всього іншого, справа цивільного чоловіка прогорає, а борги по бізнесу доводиться виплачувати головного героя та його коханої жінки.

Андрій - кредитор, якому Віктор заборгував велику суму. Здається, з-за цієї позики вся сім'я може опинитися на вулиці. Олена вирішує поговорити з кредитором, щоб домовитися про зміну виплат, щоб хоч якось виживати. Андрій непохитний. Олена не стримує гнів та користується своїми професійними знаннями, розписуючи чоловікові всі його психологічні недоліки і слабкі сторони. Кредитор вражений майстерністю свого співрозмовника. Він пропонує жінці особливу роботу: та під маскою домробітниці повинна прибути в його володіння, щоб дізнатися, хто з оточення бажає смерті бізнесмена. Як виявилося, розслідування, яке візьме на себе Лена, призведе до самим несподіваним відкриттям. Такого навіть сам Андрій не очікував, хоча завжди вважав, що тримає ситуацію під контролем.

Дивитися фільм «Чиста психологія » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Чиста психологія онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Чиста психологія дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чиста психологія онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Чиста психологія (2019)