Вірність

Фільм мелодрама «Вірність »:

Молода жінка на ім'я Олена, починає помічати, що поступово втрачає свого чоловіка Сергія. Колись палка і пристрасна любов поступово згасає, а на її місце приходять сірі будні. Героїня фільму «Вірність» давно забула, що таке ніжність і ласкаві слова коханого чоловіка.

Одного разу, вона запідозрила, що її чоловік знайшов іншу жінку, тому сильно змінився. Замість того, щоб поговорити з ним і з'ясувати причину проблеми, вона вирішується на відчайдушний крок. Ґрунтуючись лише на непідтверджених здогадах, Олена вирішує помститися йому — змінити з іншим чоловіком. Шукати коханця довго не довелося, бажаючих провести ніч з чарівною жінкою, виявилося більше, ніж вона припускала. Тільки, Олена не подумала про можливі наслідки своєї раптової інтриги...

Дивитися фільм «Вірність » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Вірність онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Вірність дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вірність онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Вірність (2019)