Штамп в паспорті всі серії

Мелодрама Штамп в паспорті  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
23 лютого 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Штамп в паспорті »:

Олена Вересова сюжету «Штамп в паспорті» давно визначилася з професією. Тепер дівчина старанно осягає майстерність кравця в невеликому ательє. Одного разу отримавши дороге замовлення, мила панянка припускається помилки в розкрої костюма, виправляючи, втрачає час, індивідуальна річ нічого очікувати виконано вчасно. Зібравшись з думками, Олена намагається швидко усунути прорахунок, але, коли завершує пошив, з гіркотою переконується в досконалої непридатності вироби. Завідуюча загрожує звільненням, лінива кравчиня може втратити роботу, якщо від замовника надійде відповідна заява. Однак заможний молодий бізнесмен Олег не збирається вимагати компенсацію від ательє. Хлопець, побачивши перелякане обличчя чарівної кравчині, раптом пропонує дівчині побачення. Після подиву всього персоналу, тихенько підглядає за непривабливою сценою викриття, мила парочка відправляється на прогулянку.

Заможний наречений займається підприємницькою діяльністю, маючи можливість щовечора урізноманітнити розвагами, роблячи попередній нічний вояж не схожим на наступний вечірній маршрут. Олені дуже цікаво проводити час з молодим багатим кавалером, який вже через три тижні пропонує Вересовий змінити прізвище. Однак чоловік чесно зізнається, що робить цей відчайдушний крок тільки через батька, який бажає бачити сина одруженим чоловіком. Любов, пристрасть поки не розглядаються, як відбулися почуття. Однак таке одкровення дуже сильно ображає Олену, дамочка просить більше не турбувати її увагою. Буквально відразу після сварки, батько не відбулася нареченої виявляється в дуже скрутному становищі. Продаж прекрасного старовинного будинку не виправить становище, грошовий борг значно перевищує суму, яку сімейство може виручити від продажу житла. Ця трагедія змушує Вересова погодитися на шлюб з Олегом, зробивши взаємовигідний крок назустріч собі і нареченому.

Серіал Штамп в паспорті 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Штамп в паспорті » онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Штамп в паспорті 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Штамп в паспорті всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Штамп в паспорті онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Сучасна історія про попелюшку. Завжди приємно провести вихідний переглядаючи сьогоденну казку, яка налаштує тебе на позитив і допоможе розслабитись після робочих буднів.
    1. Маринка
      Так повністю з Вами згідна!
MDRAMY.com » Серіали » Штамп в паспорті (2019)