Секта всі серії

Мелодрама Секта  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
10 сентября 2011
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Секта »:

Наташа вважає себе щасливою людиною, у якої розмірене і спокійне життя. Але весь налагоджений побут руйнується після того, як вона дізнається, що знаходиться в цікавому положенні. Але найголовніше, що з цією проблемою їй доводиться справлятися самотужки. Адже її чоловік йде до коханки, краща подруга зраджує, а мати зайнята налагодженням власного благополуччя. Саме в цей важкий момент, Наталія випадково знайомиться з жінкою на ім'я Варвара, яка виявляється так добра, що запрошує її пожити у себе.

Варя дійсно проявила участь і турботу, як тоді здавалося нещасної героїні. Остання погоджується відправитися в заміський будинок, де за словами новоспеченої приятельки, досвідчений наставник Данило вирішив всі її нагальні проблеми. Наташа навіть не підозрює у будь зміїне лігво догодила, де все так милі, привітні та усміхнені. Гостя, заколисана гучними обіцянками, занадто пізно стала помічати, що на цій території зовсім не так райдужно і затишно, а творяться жахливі речі. Чи вона зможе вирватися з цього лабіринту і врятувати не тільки себе, але і ще не народжене дитя.

Серіал Секта 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Секта » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Секта 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Секта всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Секта онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Секта (2011)