ДАУ. Наташа (2020)

Мелодрама ДАУ. Наташа (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
26 февраля 2020
Країна:
Германия, Украина, Великобритания, Россия
Жанр:
драма
Тривалість:
137 мин.

Фільм драма «ДАУ. Наташа (2020)»:

Дія розгортається в 1950-х роках в СРСР. Наташа і її краща подруга Ольга працюють у їдальні секретного науково-дослідного інституту, де регулярно спілкуються з працівниками, науковцями та зарубіжними гостями, а вечорами беруть участь у вечірках.

Коли Наташа лається з Ольгою, вона починає роман з французьким гостем Люком Биге, що стає причиною її арешту. Підозрюючи жінку в державній зраді, співробітник МДБ Володимир Ажіппо змушує її дати проти себе неправдиві свідчення...

Дивитися фільм «ДАУ. Наташа (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм ДАУ. Наташа (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися ДАУ. Наташа (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » ДАУ. Наташа (2020)