Забудь і згадай всі серії

Мелодрама Забудь і згадай  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
16 мая 2016
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:

Серіал мелодрама «Забудь і згадай »:

Серіал Забудь і згадай 2016 року випуску розповідає про сімнадцятирічної дівчини Наташі. Наташа «вийшла» з дитячого будинку, і разом зі своїм хлопцем Михайлом промишляла крадіжками, шахрайством і дрібним хуліганством, з мрією про красивою гідного життя. Але одного разу хлопця ловлять і садять за ґрати, а Наташу зауважує багатий і впливовий бізнесмен, який має владу в місті.

Бізнесмен Леонід пропонує бідній дівчині все: красиве життя, будинок, заміжжя... Мрія збулася! Але одного разу Наташа знаходить в будинку нового нареченого щоденник колишньої дружини Леоніда. Наташа дізнається її: про цю дівчата казали в новинах, що вона безслідно зникла при незрозумілих обставинах... Зрозумівши, що живе з небезпечним вбивцею. Наташ вирішує безслідно зникнути і підлаштовує все так, щоб усі подумали, ніби дівчина загинула.

Але через багато років минуле наздоганяє Наташу, повертаючись за відповіддю. Чим закінчиться неймовірна історія – дивіться у серіалі Забудь і згадай 2016 року.

Серіал Забудь і згадай 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Забудь і згадай » онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Забудь і згадай 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Забудь і згадай всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Забудь і згадай онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Забудь і згадай (2016)