Співачка

Мелодрама Співачка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
96 серій
Премєра:
22 серпня 2016
Країна:
Україна
Жанр:
драма, мелодрама, музика
Тривалість:
45 хв.

«Співачка »:

Юна та талановита Наталія Кречет хотіла б бути солісткою в опері. Виконавиця послідовно просувається до цієї мети та долає різні перепони долі. Героїня припадає дочці військовому офіцеру та світській тусовщиці, які розійшлися у далекому минулому. Коли Наташа була маленькою, суворий тато виховував її суворо. Навіть думати забороняв прагнення стати співачкою. Хотів, щоб донька здобула просту, «нормальну», стабільну професію, а не творчу. Не слухаючись батька, дівчина, що подорослішала, поїхала з рідного міста до Києва, спокусившись пропозицією впливового продюсера Гаріка Короля, який помітив артистку.

Вокалістка перебралася до столиці до мами, яка кинула Наташу багато років тому. У солістки почалося багато проблем. Але провінціалка не впадала у відчай. У пробивної особи поки що не напрацьовано необхідних зв'язків і немає великих грошей. Єдине, що є – це бажання стати успішною та талант. Виживати в атмосфері підступів та інтриг артистичного середовища героїні допомагає сильний характер та виконавська майстерність. На приїжджу з маленького міста чекає багато випробувань: від несподіваних зрад до гострої конкуренції, від втрат до кошмарної підлості.

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські серіали » Співачка (2016)