Намалюй мені маму всі серії

Мелодрама Намалюй мені маму  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
21 лютого 2021
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Намалюй мені маму »:

Працівниця музею Ніна Косенкова рідко спілкується з людьми. Коло спілкування самітниці - це полотна художників на роботі і сусідка Олена Миколаївна, свого часу успішно виступала в опері. Колишня співачка через проблеми зі здоров'ям і крайнього недовіри до більшості оточуючих рідко залишає свою квартиру. Самотня і немолода жінка з нерухомістю привернула увагу чорних ріелторів, які побачили в ній ідеальну жертву. Тим часом Ніна знайомиться з хлопчиком на ім'я Саня, у якого недавно померли в ДТП матір і сестричка, і обіцяє написати портрет загиблої в автокатастрофі мами.

Ці події відбуваються на тлі проблем Косенкова - будівля її музею хочуть залишити за собою, що в підсумку може обернутися звільненнями співробітників культурного закладу і попаданням картин в лапи людей, які не цінують мистецтво. Свавільна співробітниця намагається протидіяти знахабнілим чиновникам і врятувати від розорення друзів. І напаривается на різні перепони. Боячись залишитися без заробітку, Косенкова вирішує здавати кімнату в своєму житлі Роману - приємному і освіченій хлопцеві. Здавалося б, фінансове становище, як і особисте життя Ніни, може налагодитися. Але Роман приховав моторошну таємницю.

Серіал Намалюй мені маму 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Намалюй мені маму » онлайн всі серії

  • 30
Ви легально дивіться серіал Намалюй мені маму 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Намалюй мені маму всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Намалюй мені маму онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Намалюй мені маму (2021)