Портрет незнайомця (2021)

Фільм мелодрама «Портрет незнайомця (2021)»:

Історія захоплюючого фільму «Портрет незнайомця» про амбітного Олега, який завжди мріяв про акторську кар'єру. Чоловікові навіть здалося, що він зумів досягти своєї мети, але театр довелося залишити. Йому вже скоро стукне сорок років, а життя валиться на очах. Олег влаштуватися працювати на радіо. З ролей йому дістався успішний бізнесмен містер Браун, який мешкає в Америці. Ніхто з його оточення навіть не здогадується, що чоловік насправді радянський шпигун.

Нескінченна постановка встигла набриднути Олега, але іншого заробітку актор просто не мав. Після закриття радіоп'єси чоловік втратив усе, що мав. Дружина втомилася від постійних витівок Олега, котрий щиро ненавидів свою справу. Вона виставила його надвір. Ця подія кардинально змінює її життя. Чоловік опиняється у нескінченному ланцюжку невдач, які повністю змінюють його уявлення про світ. Чорна смуга незабаром закінчується так само швидко, як почалася, але Олег цьому не радий. Він загубився в колотнечі, які ніяк не залишать його. Із собою у проблеми чоловік втягує і всіх оточуючих.

Дивитися фільм «Портрет незнайомця (2021)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Портрет незнайомця (2021) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Портрет незнайомця (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Портрет незнайомця (2021)