Перевізник (2015) всі серії

Мелодрама Перевізник (2015) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
28 марта 2016
Країна:
Россия
Жанр:
боевик, детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал боевик, детектив «Перевізник (2015)»:

Олег Грановський і його 2 друга працюють разом інкасаторами. В їх обов'язки входить перевезення великих сум грошових коштів.

Під час чергової такої перевезення відбувається напад на їх машину. Олег отримує черепно-мозкову травму і потрапляє в лікарню.

Дана справа починає розслідувати громадянин Грановський. Він звинувачує у вбивстві Олега колег і в розкраданні грошових коштів. Олег не розуміє, що відбувається. Він не вірить у те, що він міг це зробити.

Господарі грошових коштів вимагають зниклу суму грошових коштів з Олега, погрожуючи йому розправою з його сім'єю у тому випадку, якщо він не поверне їм назад свої гроші.

Перебуваючи за ґратами, Олег вирішується на втечу. Йому необхідно довести свою невинність для того, щоб врятувати свою сім'ю.

Серіал Перевізник (2015) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Перевізник (2015)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Перевізник (2015) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Перевізник (2015) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Перевізник (2015)